Двама беловласи мъже наскоро разбрали, че са разменени погрешка в

...
 Двама беловласи мъже наскоро разбрали, че са разменени погрешка в
Коментари Харесай

Разменени в болница се срещнаха след 80 г.

 

Двама беловласи мъже неотдавна разбрали, че са разменени простъпка в болничното заведение, в която са родени преди близо 80 години.Те разкрили, че не живеят при личните си родители, споделя „ Дейли мейл ”. Двамата - Джон Кар и Джаки Спенсър, родени 1942 година, в този момент съдят лечебното заведение, окраднало живота им и фамилията им.

Историята им стартира от момента, когато Спенсър решил да открие индивида, който той считал за биологичен татко. Мъжът прекарал десетилетия в издирването. Майка му била изоставена незабавно след раждането. Единственото, с което тя разполагала, била остаряла фотография и къси биографични данни.

Години по-късно Спенсър открива родственици на мъжа и с цел да потвърди, че им е родственик, взема решение да си направи ДНК тест. Оказва се обаче, че няма никакви генетични съвпадения с никого от тях. Изумен, мъжът почнал инспекция и дали има съвпадане с останалите си родственици. Шокът му бил голям – оказало се, че измежду околните му нямало нито един кръвен родственик.

Тогава мъжът се усъмнил за замяна още в болничното заведение и почнал да търси всички, които са родени дружно с него. Така стигнал до фамилията на Джон Кар, които се съгласяват да се подложат на ДНК тест. Така било потвърдена роднинската му връзка със фамилията, с което Джаки е израснал.

Така частите от пъзела последователно се подреждат – оказало се, че мъжете са разменени в болничното заведение при раждането и цялостен живот са живели с непознати фамилии.

Оказва се, че единият е случил с небиологичните си родители, а другият - не. Съдбата ги разделя още от болничното заведение, когато едно от фамилиите незабавно напуща града и се мести в другия завършек на страната. Затова и двамата се срещат за първи път едвам на 77 годишна възраст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР